Tuesday, November 2, 2010

Demonstratie culinara la Iasi - Ligia Pop

O noua demonstratie culinara "fara foc" are loc in Romania. Personajul principal va fi Ligia Pop care va lansa cartea ei de bucate raw vegan pe 3 noiembrie, iar pe 4 noiembrie va va incanta cu bunataturile hranei crude. Hmm.. pofta buna!

"Locatia aleasa pentru cele doua evenimente va fi Restaurantul Vegetarian Sante, str. Barbu Lautare 46, Iasi. Lansarea de carte se va face pe 3 noiembrie iar demonstratie pe 4 noiembrie, ambele evenimente vor incepe la 18:30. Pentru demonstratie, pretul de intrare pe persoana va fi 65 RON, iar studentii si elevii vor beneficia de o reducere la jumatate (doar la prezentarea legitimatiei) — pretul pentru ei va fi 33 RON. Inregistrarea si confirmarea este ideala si se va face prin forma de mai jos, si asta pentru a sti cu siguranta numarul de portii necesare. Toti cei care finalizeaza forma vor fi inscrisi automat.
Evenimentul va cuprinde o introducere despre avantajele unei diete mai crude in viata zilnica, urmata de demonstrarea a 5-7 retete alese din lista de mai jos, iar la final va avea loc o cina bogata.
* paine din seminte
* lapte de migdale
* lapte de orez
* smoothie verde
* bautura racoritoare din ghimbir
* sosuri delicioase pentru salate si sprouts
* supa de rosii
* chiftele
* spaghete din dovlecei sau castraveti
* ciocolata
* tort special" ( mai multe detalii gasiti pe siteul Ligiei)

No comments:

Post a Comment