Wednesday, June 9, 2010

Journal-day 3

Rezumat :

- am fost la clasa de "Chinese Health exercises" respectiv QI-Gong . mi s-au parutt interesante doar ca eu nu m-am simtit prea bine dupa..poate si din cauza procesului puternic de detoxifiere.

Acum sunt bine ..dar am avut momente cu greata continua (nu am varsat dar nici nu mai aveam mult).
Am senzatia ca tenul si toata pielea in general este deja mult, mult mai fina, curata. sunt rosie in obraji, buzele la fel. este o schimbare extraordinara.
Avem programul plin si eu sunt plina de energie pana seara..este extraoordinar.

- apoi a fost cursul de meditatie - tot cu dr.Keith
- curs cu dr. Brian despre principiile sanatatii iar apoi despre suplimente, ceaiuri/plante si homeopatie. au fost extraordinare. am inregistrat tot dar exista si dvd-uri aici cu toate cursurile.

in program sunt multe cursuri le alegi pe care le vrei .. in functtie de dorinta si putere, o sa se mai repete cand vin cei care incep prima saptamana de program.

*** am uitat foarte important am avut consultatia cu oncologul, cu dr. Anna Maria Clement pentru analize, mi-am vazut celulele, mi-au explicat pe larg totul despre ele.

rezultat : sunt mult mai bine decat ma asteptam :p .
cat despre mama ... si ea face destul de bine.
(mai completez cand ma intorc)

Monday, June 7, 2010

Journal -day 2

Am avut astazi 2 cursuri din cadrul programului de la Hippocrates in care ne-au sugerat, ne-au sfatuit sa incercam ca aceste 3 saptamani sa stam departe de stimulii exterior car ene pot influenta...asa ca am decis ca voi scrie pe blog cand voi ajunge inapoi acasa.

Am inregistrat prezentarile , cred ca voi cumpara de aici si cateva dvd-uri. Cine va fi interesat sa ma anunte, le impart cu cea mai mare placere.

H.H.I- Journal .Day 1



06.06.2010 – Ziua 1
Am plecat de la Hampton Inn Hotel la 10 :45 pentru a ajunge la Hippocrates Health Institute la 11 pentru check in.
Tot personalul este extrem de amabil, gata sa te ajute cu orice. Dupa ce ne-am completat formularele de sosire Alissia ne-a facut o scurta introducere. Pe mine m-a cucerit total, am senzatia ca este cea mai buna investitie pe care o puteam face…si pe care am facut-o pana acum. Ne-a explicat programul pentru saptamana viitoare si in ce consta fiecare curs. A fost extrem de draguta. Dupa aceea un alt domn la fel de simpatic ne-a condus la camera. Avem si o piscine mica la casuta, care e partial rustic amenajata, spatioasa, e ca un apartament unde locuim mai multe persoane in camera diferite. Avem absolute tot ce ne trebuie. Ne-au daruit ei de la sapun, gel de dus, sampon pana la prospop si halat. Totul organic !!!

Ah…am uitat de mediul inconjurator. E absolute fantastic. O jungle tropical  . am vazut soparle mici, mici. Palmieri, flori tropicalle, o splendoare. Niste animalute gen ‘ raton .
Partea buna, putem imprumuta biciclete . Avem apa plata la discretie in camera. Avem terasa. Baie in camera. Sunt 3 paturi dar suntem doar noi doua cazate momentan.
Am uitat. Dimineata am avut acces la sucuri. Am baut o combinative de castravete, telina …blabla nu mai stiu.
Apoi la pranz…. Ne-am bucurat de o variatie de sporuts- plantute din seminte incoltite :fl.soarelui, hrisca, lucerna, fasole, fasole mung, mazare s.a . Frunze salata, ridiche, sfecla. Varza acra, ceapa, ceapa verde, morcov, porumb dulce, ardei –f bun, f.gustos. dessinguri gustoase(nu toate). Apoi painici de 3 feluri. Mamei i-a placut foarte mult painica cu seminte de dovleac. Alge dulse uscate. Am mancat pe saturate.
Hihi am descoperit ca avem internet undeva prin cladirea principal, din pacate in casuta nu avem, dar nici nu trebuie, doar trebuie sa ne odihnim, sa ne vindecam, sa evadam. Tocmai de aceea nu exista televizoare aici
Am uitat de Pedro de la group savings…ne-a dat un card de cumparaturi cu reduceri de 500$ fiecare. Plus ca maine trebuie s aprimim niste enzyme in valoare de 250 $.
Am vizitat toate cladirile de pe aici, ni s-a explicat ce se intampla in fiecare : sala de gimnastica, oasis therapy center, curtea cu piscine , sauna, infrarosu s.a.
Ultima intalnire a fost seara la 7pm unde ne-am adunat toti participantii intr-un cerc (suntem 41 – ceea ce inseamna f mutl din cate am inteles) si am povestit de ce am venit si cu ce problem ne confruntam.
Toata lumea este cu zambetul pe gura, amabila, pritenoasa.
Mai multe amanunte maine, acum trebuie sa fugim la cursurile de yoga.

Tuesday, June 1, 2010

Hippocrates Health Institute


"Institutul de Sanatate Hippocrate a fost liderul preeminent in domeniul ingrijirii sanatatii naturale si complementare si educare incepand cu 1956.
Filozofia Centrului Hippocrate este dedicata convingerii ca o dieta bogata in enzime pure, completata de o gandire pozitiva si de terapii non-invazive sunt elemente esentiale spre calea sanatatii optime. "


Prima data am aflat despre acest centru de pe siteul Ligiei Pop :

http://ligiapop.com/2010/02/09/hippocrates-health-institute/ (gasiti aici mai multe informatii).

Toate aceste informatii m-au facut sa-mi doresc sa ajung si eu acolo.

Ei bine, duminica, pe 6 iunie o sa incep programul lor de 21 de zile (3 saptamani) - Life Change Program.
Sunt nerabdatoare si abia astept sa invat tot ceea ce fac ei de aprox. 50 de ani.

Incerc sa redau aici cateva informatii utile pe care le-am primit si eu de la ei inainte sa-mi fac o rezervare.

1. site-ul lor : http://www.hippocratesinst.org/ (gasiti aici tot felul de informatii, trimiteri video, istoric, staff, doctori, cateva imagini s.a , incerc zilele urmatoare sa traduc anumite aspecte mai importante).


2. Ceea ce ofera in cadrul prgramului
:

"Aici vei avea posibilitate sa-ti elimini obiceiurile vicioase si sa inveti sa iti iei responsabilitatea pentru sanatatea ta. Iti vei relaxa, intineri si reinnoi corpul, mintea si sufletul cu programul nostru de 3 saptamani.

Scopul acestui program remarcabil este de a-ti alcaliniza si oxigena sangele, de a detoxifica corpul si de a stimula sistemul imunitar astfel incat corpul tau sa se poata intoarce la o stare echilibrata de sanatate.
Programul Hippocrates a fost stabilit acum mai mult de 5 decenii si mii de oameni considera ca au inceput sa retraiasca, sa scape de boli precum depresia si anxietatea, eliminarea alergiilor si recuperararea bolilor cronice si chiar a celor in face terminare precum cancer, diabet. presiune arteriala si colesterol, high blood pressure and cholesterol, fibromyalgia, fatigabilitate cronica, IBS, leucemie si limfom, artrite…si lista poate continua.

Institutul este pozitionat pe o suprafata de peste 32 acrii tropicali in West Palm Beach, Florida. Dragostea noastra si sprijinul personalului este aici pentru a te introduce intr-un mediu pozitiv si sanatos. Cunostintele reprezinta energie, iar noi iti oferim puterea de a-ti schimba viata . "

"ACEST PROGRAM DE 3 SAPTAMANI INCLUDE :
* Organic Vegan Raw (Living) Food Buffet (servit de 2 ori pe zi ),

* Bauturi verzi (de 3 ori pe zi) si Terapie cu Suc din iarba de grau (de 2 ori pe zi)
* Blood work & live blood cell analysis, in 1st + 3rd saptamana
The comparison will show the outstanding changes your body can experience from lifestyle changes and a living foods diet.
* Consultations with a Health Administrator, in 1st + 3rd weeks
* Program personalizat dupa problemele de baza
* Consultatii pe viata prin e-mail sau fax dupa terminarea celor 3 saptamani.
un masaj pe saptamana,
hidroterapia colonului
* Approx. 30 hours of educational classes per week, to teach the why & how of this life-style
* Information, instruction and demonstration classes
* For 2 or 3 week stays; counseling sessions with one of our psychotherapists
* One 30-minute stress evaluation followed by a 50-minute targeted counseling session.
* Fitness center
* Exercise classes, pilates, yoga, weight training, tai chi, water aerobics,
* Access to our wonderful campus amenities
- 4 ozonated pools (no chlorine)
- swimming, mineral salt, Jacuzzi and cold plunge
- Infrared sauna
- 4 therapy beds, Electro-magnetic therapies
- Meditation classes
- 45+ acres of beautiful tropical campus grounds with a gazebo, swings, fountains, beautiful meditative pathways, a reflex stream and more "


3. costuri (pentru 2010) :

* Costurile programului fara cazare : 1 saptamana 2,175 $ ; 2 saptamani 3,930 ; 3 saptamani 4,530 $
* Ofera si caza in locuinte, casute, in apropierea Institutului. Preturile difera in functie de conditiile pe care le doresti pe criteriile : PRIVAT sau COMUN.

Pentru 3 saptamani ar costa :
Cupru (P. 5,505 $, C. 5,100 $), Bronz (P 6,825 $, C. 5,505 $), Sterling (P.8,025 $, C.5,775 $), Argint (P.9,450 $, C.6,135 $), Aur (P.11,115 $, C.7,230 $), Platina (P.13,065$, C.8,505 $).

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare (pe care as putea sa le detin) intrebati.

O sa scriu in fiecare zi cand o sa incep programul . Asa ca informatii complete voi avea abia dupa terminarea programului.

*** Foarte interesant de urmarit : http://www.hippocratesinst.org/Hippocrates-Film-Archive.aspx